Bitcoin Cash-prijsanalyse

Klik hier voor de enquête van AMBCrypto – Een kans om Trezor One te winnen

Disclaimer: de bevindingen van het volgende artikel zijn de enige mening van de schrijver en mogen niet als beleggingsadvies worden beschouwd

Bitcoin Cash is sinds eind september sterk gestegen, maar de afgelopen 4 weken is het turbulenter geworden

Het crypto-activum slaagde erin om zijn weerstandsniveau van $ 341 een paar keer te doorbreken, maar de waarde werd binnen de volgende 24 uur gecorrigeerd. Op het moment van de pers bevond BCH zich opnieuw in een vergelijkbare situatie, met de mogelijkheid van een terugval zeer waarschijnlijk.

Zoals eerder uitgelegd, is Bitcoin Cash sinds 22 september in de lift, waarbij BCH een positie behoudt boven het stijgende stijgende ondersteuningsniveau. Het is ook belangrijk op te merken dat het 50-voortschrijdend gemiddelde als onderliggende ondersteuning fungeerde, waarbij het token consequent terugkaatste boven de MA.

De belangrijkste observatie die kan worden gemaakt door naar de marktstructuur van BCH te kijken, is zijn affiniteit met zijwaartse beweging. Er vindt geen specifieke uitbraak plaats omdat Bitcoin Cash uitsluitend vertrouwt op de collectieve bullish markt. Het crypto-activum bereikte onlangs een top van $ 380, een niveau dat op het moment van schrijven zijn onmiddellijke weerstand was. Als de eerdere pieken echter enig bewijs zijn, maakt BCH zich de komende dagen mogelijk op voor een volgende stap.

Gezien de volatiliteit van de cryptocurrency, zou de ondersteuning van $ 270 het laatste testbereik moeten zijn voordat er weer een hogere positie in de hitlijsten komt. Aan de andere kant wezen marktindicatoren op een hogere beweging vóór de volgende prijsdaling.

Zoals te zien is in de bijgevoegde grafiek, leken de EMA-linten zich aan de horizon uit te breiden, iets dat zou kunnen duiden op de verharding van de bullish trend tijdens de pers. De Relative Strength Index of RSI was ook behoorlijk aan het stijgen, en het leek erop dat het het overboughtgebied op de hitlijsten zou raken.

Ten slotte wees de Awesome Oscillator of AO ook op het herstel van een bullish momentum op de hitlijsten. De groene kaarsen op het histogram van de AO duidden op een stijging, een bevinding die samenhang leek te hebben met de prijsbeweging van BCH.

Conclusie

Voor Bitcoin Cash is de afhankelijkheid van Bitcoin duidelijk. De cryptomarkt zal voor Bitcoin Cash steeds hogere hoogtepunten bereiken, maar een radicale verschuiving in de toekomst zal leiden tot enorme correcties onder de $ 300.